+0 - 0  by /0 comments

Workshop Cirque du Midi: Een circusvoorstelling maken met buurtkinderen

Logo ZuiderparktheaterBen jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij een voorstelling maken met circus? Maak dan in de zomer samen met echte circusartiesten een wervelende voorstelling!

Cirque du Midi
Van maandag 1 augustus t/m zaterdag 6 augustus maakt het Zuiderparktheater samen met de buurtkinderen van Escamp een eigen circusvoorstelling: speciaal voor wie (nog) niet op vakantie gaat, of al is geweest. Van maandag t/m vrijdag zullen dagelijks van 10.00-15.00 uur workshops worden verzorgd, waarnaar de kinderen op zaterdag een voorstelling zullen opvoeren in het theater. Geef je snel op!

Inhoud workshops
Elke dag start met een warming up en gedurende de dag en de week worden diverse circustechnieken getraind: circuit acts (diabolo, ballopen, koord, eenwieler, lucht), acrobatiek en jongleren.

Repetitiedagen
Maandag 1 augustus, 10.00-15.00 uur, Zuiderparktheater
Dinsdag 2 augustus, 10.00-15.00 uur, Zuiderparktheater
Woensdag 3 augustus, 10.00-1500 uur, Zuiderparktheater
Donderdag 4 augustus, 10.00-15.00 uur, Zuiderparktheater
Vrijdag 5 augustus, 10.00-15.00 uur, Zuiderparktheater

Voorstelling Cirque du Midi
De voorstelling vindt plaats op zaterdag 6 augustus om 17.00 uur in het Zuiderparktheater

Voorstelling Cirque Moustache
Na afloop van de voorstelling krijgen de deelnemers van Cirque du Midi en hun ouders/begeleiders een overheerlijke circusmaaltijd voorgeschoteld, waarnaar ze vervolgens om 19.30 uur kunnen genieten van een circusvoorstelling door circusartiesten van het gezelschap Cirque Moustache uit Utrecht.

Kosten
De kosten voor deelname aan vijf workshops (van maandag t/m vrijdag) en de voorstelling op zaterdag bedragen € 20,00 per deelnemer. Met een Ooievaarspas kost deelname € 10,00. Dit bedrag is inclusief lunches van maandag t/m vrijdag, een circusmaaltijd op zaterdag en de voorstelling van Cirque Moustache.

Ouders/begeleiders kunnen zowel de voorstelling van hun kind als de voorstelling van Cirque Moustache op zaterdag bezoeken. De kosten van dit ‘pakket’ zijn € 10,00. De kosten zijn inclusief circusmaaltijd op zaterdag. Het ‘pakket’ is geldig voor maximaal 2 ouders/begeleiders per deelnemer. U reserveert door bij ‘Tickets’ te kiezen voor maximaal 2x het pakket. U kunt ook reserveren bij het ophalen van de kinderen na één van de workshops. U dient dan bij de reservering contact te betalen.

Ouders/begeleiders die wel willen komen kijken naar de voorstelling Cirque du Midi, maar geen interesse hebben in de circusmaaltijd en de voorstelling van Cirque Moustache kunnen een los kaartje kopen. Kaartjes kosten in de voorverkoop € 2,50 (via internet en Theater Dakota) en aan de deur € 4,50 (Ooievaarspas € 2,25). Uiteraard is het ook mogelijk alleen de voorstelling van Cirque Moustache te bezoeken. Kaartjes kosten in de voorverkoop € 5,00 (via internet en Theater Dakota) en aan de deur € 7,00 (Ooievaarspas € 3,50).

Let op
Je kunt alleen deelnemen aan de workshops als je minimaal vier dagen kunt repeteren (waaronder sowieso de donderdag én de vrijdag) en aanwezig kunt zijn bij de voorstelling op zaterdag. Het is dus mogelijk op maandag, dinsdag of woensdag maximaal één dag afwezig te zijn bij de workshops, maar op de donderdag, vrijdag en zaterdag moet je aanwezig zijn.

Inschrijven
Geef je nu op bij Sarah de Bruijn door een mailtje te sturen naar sarah@zuiderparktheater.nl Aanmelden kan t/m zondag 31 juli. Als je graag mee wilt doen, maar dit niet kunt betalen, neem dan ook even contact op met Sarah.

I.s.m. Circaso, Scala

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *