+0 - 0  by /0 comments

Een creatief talent? Meld je aan voor het Escampfestival!

Het Escampfestival komt er weer aan en val dit jaar op zaterdag 28 mei. Op dezelfde dag begint ook de Maand van de Amateurkunst. In deze maand staan Haagse talenten die aan muziek, dans, theater of iets anders creatiefs doen in het zonnetje. In samenwerking met het Escampfestival, Theater DAKOTA, Musicon en CultuurSchakel komt er daarom midden in het Melisstokepark een speciaal podium voor alle talenten uit Escamp! Voor iedereen, van jong tot oud, voor alle culturen.

Aanmelden
Heb jij talent en wil je graag met jouw groep laten zien of horen wat jullie allemaal te bieden hebt op het gebied van de podiumkunsten, meld je dan zo snel mogelijk aan. Omdat we zoveel mogelijke talenten een kans willen geven om zich te presenteren, mogen de acts niet langer dan 12 minuten duren. Uit de groepen die zich aanmelden wordt een selectie gemaakt, dus meld je snel aan. We hopen natuurlijk dat heel Escamp zich aanmeldt en dat het uiteindelijke programma de prachtige culturele rijkdom van Escamp laat zien.

Hieronder vind je enkele richtlijnen over de mogelijkheden die het podium biedt: er staat een overdekt podium met een marleyvloer. De act mag maximaal 12 minuten duren.

Je kunt je tot 27 april aanmelden, door een mailtje te sturen, naar jolandaboejharat@cultuurschakel.nl.

Wij willen graag alvast de volgende gegevens van je weten:
Naam groep:
Naam en contactgegevens contactpersoon:
Discipline ( genre):
Aantal artiesten/deelnemers act:
E-mail:
Website:
Facebook:
Lengte act:
Technische benodigdheden:

Namens het Escampfestival, Theater Dakota, Musicon en CultuurSchakel: alvast bedankt!

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *